Helpdesk & Quickscan

Helpdesk

Neem bij vragen over regelgeving, toezicht, handhaving of bij juridische problemen contact op met onze Helpdesk. Stuur een mail met uw vraag of probleem naar info@pulito.nl en u krijgt binnen 24 uur een reactie. De Helpdesk van Pulito is jaarlijks een half uur gratis voor kindercentra, peuterspeelzalen, GOB’s en IKC’s.

Speciale service voor bdKO leden

Leden van de bdKO hebben ook in 2017 recht op 2 uur gratis advies via de Helpdesk van Pulito. Stuur een mail met uw vraag of probleem naar info@pulito.nl en geef aan wanneer u wilt worden teruggebeld

Voorkomen is beter dan genezen

Uit onderzoek blijkt dat veel kindercentra en peuterspeelzalen denken hun zaken juridisch goed voor elkaar te hebben. Denk daarbij aan de rechtsvorm, aansprakelijkheid, arbeidsovereenkomsten, vergunningen, huur-contract, merknaam, kwaliteitseisen, verzekeringen, afspraken met leveranciers en uitzendbureaus. Vaak is dat echter niet het geval en een periodieke externe controle schept dan duidelijkheid..

Doe de Quickscan

De Quickscan van Pulito brengt uw juridische ‘huishouding’ in kaart en is speciaal ontwikkeld voor kindercentra, peuterspeelzalen en gastouderbureaus die niet beschikken over een eigen juridische afdeling. Maar is ook uiterst bruikbaar voor andere ondernemers die een periodieke ‘check’ willen hebben. De Quickscan geeft een duidelijk overzicht van de mogelijke juridische risico’s.

Risico’s zijn te managen

Stap één is een juridische assessment door de opdrachtgever zelf op basis van een duidelijke vragenlijst. Indien nodig volgt een nader onderzoek door Pulito Advies. Het resultaat is een duidelijk advies hoe u uw risico’s kunt beperken of vermijden. Daarmee geeft u uw organisatie de solide juridische basis die essentieel is voor de continuïteit van iedere onderneming. Neem contact met ons op >